top of page

Werkwijze

FotografiebijAnne-Marie-bedrijfsfotografie-4956.jpg

Wendy gaat graag voor je aan de slag en zorgt ervoor dat jouw bedrijf in de spotlights komt! Haar doel? Zo snel mogelijk tot het perfecte eindresultaat komen. Maar hoe krijgt ze dit toch elke keer weer voor elkaar?

Ten eerste is het van groot belang dat ze zich goed in kan leven in (de merken van) haar klanten. Ze vindt het daarom niet alleen prettig en belangrijk om eerst kennis te maken met haar potentiële opdrachtgevers. Dit kan, afhankelijk van de (grootte van de) opdracht telefonisch of via een kennismakingsgesprek.

Op deze manier heeft ze letterlijk een beeld bij een merk of bedrijf en een nóg beter gevoel bij hoe het eindresultaat moet zijn. En geen zorgen; ook tijdens de concept- en ontwerpfase zal Wendy nauw contact met je onderhouden.

Na de eerste vrijblijvende afspraak, ontvang je per mail een offerte. Als je hiermee akkoord gaat, springt Wendy niet alleen een gat in de lucht, maar zal zij tevens alle gemaakte afspraken per mail bevestigen. Voor Wendy is dit de basis van een goede samenwerking.

Als Wendy voor jou aan de slag gaat, weet jij zeker dat jij je geen zorgen hoeft te maken! Ze heeft niet alleen 20 jaar ervaring op zak en werkt met ongelofelijk veel passie en overgave. Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar wat Wendy voor jou kan doen?

bottom of page